keskiviikko 31. joulukuuta 2008

11.9 on meille suuri merkki.

Jeesuksen syntymä ja World Trade Ceneter tapaturmilla yhteys.

11.09. Raamatun aikamäärät sidoksissa tapahtumiin.

Jumalala ajoi ihmisen pois paratiisista;

1 Moos 2.

2 Sitten Herra Jumala sanoi: "Ihminen on nyt kuin me: hän tietää sekä hyvän että pahan. Ettei hän nyt vain ota elämän puusta hedelmää ja syö ja niin elä ikuisesti!"
23 Niin Herra Jumala ajoi ihmisen pois Eedenin puutarhasta ja pani hänet viljelemään maata, josta hänet oli tehty.
24 Hän karkotti ihmisen ja asetti Eedenin puutarhan itäpuolelle kerubit ja salamoivan, leimuavan miekan vartioimaan elämän puulle vievää tietä.

Jumala sulki meiltä teine paratiisiin selkeästi, täysin, niin, ettemme me sinne mitenkään, emmekä millään keinolla voi päästä. Mitä lähemmäksi paratiisia pääsemme, sen ”kuumemmaksi ja tukalammaksi” tilanteemme muodostuu. Siitä pitää huolen kerubit ja salamoivan, leimuavan miekan vartioijat.

Ihminen on kaikin keinoin pyrkinyt pääsemään paratiisiin, oli kristitty, juutalainen tai pakana, mutta turhaan. Meillä on ollut jopa meidän aikanamme ”paratiisi puolueita”, jotka ovat kaatuneet toinen tosiensa jälkeen. Poliittisia ideologioita on useita. Makroideologioiksi voidaan kutsua

- liberalismia
- sosialismia
- konservatismia.

Nämä jakaantuu sitten:

- anarkismi,
- fasismi ja kansallissosialismi,
- islamismi,
- kommunismi,
- kommuunismilitarismi,
- kristillisdemokratia,
- sosiaaliliberalismi,
- monarkismi,
- nationalismi,
- jopa Siionisi,
- sosiaalidemokratia.
- Nationalismi

Hieman hatarammalla on

- feodalismi,
- merkantilismi
- kapitalismi
- feminismi
- ekologinen
- ekologisen ajattelun vastustaminen.

Mutta pääsuunnat ovat

Kommunismi ja kapitalismi, sekä meitä vielä koskettaneet Nationalismi, Liberalismi fasismi ja natsismi.

Miten kävi. Ensin kaatui Mussoliniin fasismi, sitten Hitlerin natsismi, sitten Marxin kommunismi ( lähes poistunut maailmasta, mutta on tullut todettua ihmiskunnan peikoksi ), Sitten kaatui kapitalismi, 11,09.2001.

Jäljelle jäi vain uinuva liberalismi, sekä päätään nostava, etupäässä Venäjällä Pres. Putinin mobilisoiva kansallismielisyys, Nationalismi. Vai jäikö mitään muuta. Se selviää tässä jutussa.

Se on ainakin selvää, että jokainen näistä yllä mainituista oli pyrkimässä jopa miekkaa käyttäen paratiisiin, Edenin paratiisiin, niin, että saa jopa itse johtaa sitä. Mutta se ei toteutunut. Eikä koskaan toteudu, muuta kun Jumalan omasta tahdosta, ja tapahtuu aivan varmasti kirjoituksien mukaan. Jeesus sanoi usein, tihensi sanomaansa enne kuolemaansa, - ettekö te tunne kirjoituskisa, seuratkaa aikain merkkejä.

Tuon nyt yhden merkin esille, mikä lopetti maailman kattavan kapialasimin, niin hyvä, kun sen pitikin olla.

Miten 11 syyskuuta on avain. Siitä seuraavassa.

Jeesuksen syntymä, Vapahtajamme synnyinhetki oli Jumalan tulo maailmaan lihaksi, kokemaan ja näkemään, mikä ihmisen on elää. Mitä Hän tuntee, ja miten tuntee, miten elää vaivoissa sekä kiusaukissa. Hän Jumalana koki kaiken. Mutta synnittömänä.

Jeesuksella oli samat inhimilliset kiusaukset kun meilläkin, mutta Hän oli Jumalalle kuuliainen koko elämänsä ajan, joskin muutaman kerran Hän hieman kyseenalaisti Isän tahtoa.

Siitä saamme lukea mm. Matt 26 luvussa.

6 Sitten Jeesus tuli opetuslasten kanssa Getsemane-nimiseen paikkaan ja sanoi heille: "Jääkää te tähän siksi aikaa kun minä käyn tuolla rukoilemassa."

37 Pietarin ja molemmat Sebedeuksen pojat hän otti mukaansa. Murhe alkoi nyt ahdistaa häntä, ja hän joutui tuskan valtaan.

38 Hän sanoi heille: "Olen tuskan vallassa, kuoleman tuskan. Odottakaa tässä ja valvokaa minun kanssani."

39 Hän meni vähän kauemmaksi, heittäytyi kasvoilleen maahan ja rukoili: "Isä, jos se on mahdollista, niin menköön tämä malja minun ohitseni. Mutta ei niin kuin minä tahdon, vaan niin kuin sinä."

40 Hän palasi opetuslasten luo ja tapasi heidät nukkumasta. Silloin hän sanoi Pietarille: "Ettekö te edes hetken vertaa jaksaneet valvoa kanssani?

41 Valvokaa ja rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen. Tahtoa ihmisellä on, mutta luonto on heikko

42 Hän meni taas etäämmäksi ja rukoili toistamiseen: "Isä, ellei tämä malja voi mennä ohitseni minun sitä juomatta, niin toteutukoon sinun tahtosi."

43 Palatessaan hän tapasi taas opetuslapset nukkumasta, sillä uni oli alkanut painaa heidän silmiään.

44 Hän jätti heidät siihen, meni taas kauemmaksi ja rukoili kolmannen kerran samoin sanoin.

45 Sitten hän tuli opetuslasten luo ja sanoi heille: "Yhäkö te nukutte ja lepäätte? Hetki on tullut. Ihmisen Poika annetaan syntisten käsiin.

46 Nouskaa, nyt me lähdemme! Minun kavaltajani on jo lähellä."

Jeesuksella oli siis ihmisen tuskat, ja Hän ei halunnut kuolla, kyseenalaisti oman tulevan tehtävänsä, mutta kuitenkin alistui Isän tahtoon.

Joten kiusaus ei vielä ole syntiä, vasta kun emme toteuta Jumalan tahtoa, eli teko on sitä itseään, syntiä, irtaantumista Jumalasta.

On sanottu, että et voi estää lintua lentämästä pääsi päältä, mutta voit estää sen tekemästä sinne pesää.
Eli miksi Jeesuksen syntymä- aika 11,09 on niin merkityksellinen, vaikka juhlaa vietämme Jouluna.

Lainaan aluksi Kauppalehdessä ollutta kolumnia dosentti Juha Hiltunen ja nimimerkki kukamitah5 ! Ja kommentoin sitä.

Voimmeko siis päätellä Jeesuksen tarkan syntymäpäivän .
Tieto on saatavilla Raamatusta. Tuon ajan astrologien kartta on säilynyt Uudessa testamentissa, yllättävää kyllä kyseessä on Johanneksen ilmestys. Siinä on kuvaus Jeesuksen syntymän ajankohdasta nivotettuna astrologiaan. Johannes kuvaa kuinka taivaalla näkyi suuri tunnusmerkki :nainen jolla oli pukunaan aurinko, kuu jalkojen alla ja pään päällä seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi tuskissaan synnytyspolttojen vaivaamana. ( JP; lisäys Ilm 12 luku )
Tämä voidaan tulkita siten että nainen on neitsyen tähtikuvio, jota ympäröi Pi,Ny,Beta,Sigma,Khi,lota,Theta,60,Delta,93,Beta ja Omikron Vir.Pukeakseen neitsyen aurinko kulki tämän rinnan editse. Näin tapahtuu joka vuosi 20 päivän aikana. 3 ekr tämä aikaväli oli 27.8-15.9. ( JP, jolloin Jeesus syntyi )

Kuun asema on kuitenkin tarkempi. Se osuu neitsyen jalkopäähän täsmälleen 11.9 klo18.15-19.30.Uusi kuu oli juuri syntynyt ja alkoi Juutalaisen kalenterin uusi vuosi 1 Tishri.

Päivä tunnetaan myös nimellä "Trumpettien päivä "jolloin Genesis ilmoittaa maailman luodun ja jolloin kuninkaat voideltiin.
Kolme päivää sen jälkeen Jupiter ja Regulus olivat ensimmäistä kertaa näyttävässä konjunktiossa joka todennäköisesti "herätti" itämaan tietäjät. Tämä oli kaksinkertainen kuninkaan merkki.
Jeesus Nasaretilainen hyvin todennäköisesti syntyi tuolloin,11.9.( JP; Muutenkin siihen aikaan oli Palestiinassa hyvin kylmää jouluna, karja ei enää ollut ulkona, se tuotiin sisätiloihin lokakuun lopussa/ marraskuun alussa. Evankeliumit eivät myöskään puhu lumesta mitään Jeesuksen syntymän yhteydessä.. Myös meillä juutalaisella on käytössä kertomus Riepulais- tytöstä, joka oli paimenilta kuullut Voidellun syntymästä silloin vielä, kun lampailla oli syötävää kedolla, eli syyskuussa ja tyttö oli näiden paimenten tuttu, sillä Hän oli orpo, ja paimenet olivat ”pohjasakkaa” jotka eivät edes kelvanneet oikeudessa todistamaan, vaan tuottamaan veriuhriteuraita, sekä syötävää lihaa, joten Jumala tässäkin ilmoitti asian ensin ”kaikkein vähäisemmille” ja He kertoivat uutisen tytölle, joka oleskeli kedolla. Tämäntapaista tulee se vähäisin sanonta. Tyttö kuitenkin tiesi, että kuninkaalle on vietävä lahja, ja kun Hän oli syntyessään seimessä, rohkeni tyttö viedä Jeesukselle lahjan, ja se oli kedon kukka. Kertomus pitää sisällään myös sen, että paikka, mistä tyttö kukan otti, ei jäätynyt koko talvena, vaan oli vihantaa, Jumala näin kertoi poikansa syntymästä tunnustekona tytölle ja paimenille. Juuri tällöin oli ne taivaan kappaleen konjunktiossa, ja Itämämaan tietäjät vasta lähtivät liikkeelle, ja matka kesti usean kuukauden ajan. Toisaalta, papit kertovat, että niitä oli kolme, ei vaan ainakin kolmekymmentä, mutta kolme kerrotaan ja nimetään lahjojen antajina, mutta sitä ennen Jeesus kävi ilmeisesti kotonaan Nasaretissa, ja oli jo talossa, ei tallissa.)

Hän kuoli 33 vuotta myöhemmin perjantaina 7.4 30 klo15. ( Tämä on jo faktaa, Raamatuin kertomuksen valossa )

Hiltunen jatkaa kommenttien jälkeen.

1) Jeesuksen syntymästä kertoo Luukas, mutta tietäjien saapumisesta Matteus. Siis kaksi eri tapahtumaa ajallisestikin.
Tietäjät saapuivat paikalle Hiltusen mukaan 25.12. Joosef, Maria ja Jeesus eivät tuolloin enää majailleetkaan tallissa, vaan jonkinlaisessa mökissä/talossa, jossa oli huone, jonka Matteus mainitsee - Matteus ei puhu tallista mitään.

Matteuksen evankeliumi:
2:9 Kuultuaan kuninkaan sanat he lähtivät matkalle; ja katso, tähti, jonka he olivat itäisillä mailla nähneet, kulki heidän edellään, kunnes se tuli sen paikan päälle, jossa lapsi oli, ja pysähtyi siihen.
2:10 Nähdessään tähden he ihastuivat ylen suuresti.
2:11 Niin he menivät huoneeseen ja näkivät lapsen ynnä Marian, hänen äitinsä. Ja he lankesivat maahan ja kumarsivat häntä, avasivat aarteensa ja antoivat hänelle lahjoja: kultaa ja suitsuketta ja mirhaa. ( JP; Tällä rahalla Joosef, Maria ja Jeesus elivät pakolaisina Egyptissä )

2) Miksi he eivät poistuneet Beetlehemistä kotiinsa vaan jäivät sinne yli 3kuukaudeksi lapsensa syntymän jälkeen?
Ei sitä heti synnyttämisen jälkeen mielellään lähdetä alapää hellänä aasilla ratsastamaan. Kuitenkin kahdeksan päivän kuluttua lapselle annettiin nimi ja hänet vietiin ympärileikattavaksi. Sitä seurasi 33 puhdistuspäivää Mooseksen lain mukaan ja vasta tämän jälkeen voitiin mennä uhraamaan temppeliin. Eli oli kulunut 8 + 33 + ? päivää. Ja tämän jälkeen sitten, yllätys yllätys, mentiinkin kotiin Nasaretiin!

Luukkaan evankeliumi:
2:39 Ja täytettyään kaiken, mikä Herran lain mukaan oli tehtävä, he palasivat Galileaan, kaupunkiinsa Nasaretiin.

Tämän kotikäynnin jälkeen perhe on ilmeisesti uudestaan mennyt Beetlehemiin, jossa sitten tietäjät vierailivat ja josta perhe pakeni Egybtiin Herodeksen tappomääräystä pakoon. Raamattu ei kai mainitse tästä paluusta Nasaretista Betlehemiin, mutta se on silti järkevän tuntuista, koska Nasaret on Jerusalemin pohjoispuolella ja Beetlehem taas eteläpuolella, josta oli helpompi lähteä Egybtiin tarvitsematta kulkea enää Jerusalemin kautta, jossa oli varmasti paljon Herodeksen sotilaita. Ehkä he olivat kuulleet tietäjistä, jotka etsivät Jeesusta, ehkäpä he olivat kuulleet jotain huhuja Herodeksen suunnitelmista, vaikka Herodes yrittikin salata aikeensa, ehkäpä he vain tunsivat asiassa Jumalan johdatusta ja palasivat Beetlehemiin, jossa sitten Jumala unessa varoitti heitä ja käski pakenemaan Egybtiin.

JP: jatkaa. Kun tietäjät tulivat Jerusalemiin, mistä oli olemassa kirjoituksissa, sekä myös tähti opasti sinne suunnilleen. Koska merkki oli kaikkien luettavissa.

Mutta Heillä meni aikaa Jerusalemissa, sillä Herodes asui siellä, ja vierailijat olivat sitä tasoa, että on luonnollista, että käytiin ensin tervehtimässä Valtion päämiestä, ja keskusteltiin Hänen kanssaan ilo- uutisesta. Kansa jo tiesi Jeesuksen syntyneen, siltä osin kun paimenet sitä levittivät. Heillä meni Jerusalemissa aikaa, ja kun huomaisivat sen, että Herodes lakeijoineen oli penseä Voidellulle, he käytännössä häipyivät, mutta minne, Betlehemiin, koska Jerusalemista katsoen, sillä silloin ei merkkinä ollut kuu, vaan Konjunktio, josta Hiltunen puhuu.

He menivät sinne, ja silloin jo Jeesus-lapsi oli muutaman kuukauden ja menossa Egyptiin, ja kaikissa kuvaukissa, missä Tietäjät ovat Jouluna Jeesuksen kanssa, on lapsi jo varttunut, sitä pitelee jopa vieraat.

Mutta vietetään Joulua Jeesuksen kunniaksi, sillä Hänen tuleminen on tulemisen juhla Kristitylle, alku on vasta Pitkänä perjantaina, Golgatan ristin juurella.

Tässä siis Tuli selville Jeesuksen syntymä- aika Jeesuksella oli myös maan päällä tehtävä ennen sovituskuolemaansa. Se oli opetus, jonka mukaan meidän on hyvä ja tasapainoinen elää.

Jeesuksen syntymä oli alku Hänelle, mutta meille on alku aina se Golgatan risti. Ja vain se. Ei hänen syntymänsä. Mutta 11.09 on alku jollekin, ja loppu jollekin.

Tätä kaavaa käyttää Raamattu koko ajan.

- Jeesus lähti Öljymäeltä. Jeesus tulee Öljymäelle.
- Jeesus lähti Israelista. Jeesus tulee tulemisessaan Israeliin.
- Jeesus sanoo: - Minä olen alku ja loppu. A ja O.
- Myös järjestelmillä on alku ja loppu.
 14. toukokuuta 1948 oli Israelin uudelleen perustamisen syntymäpäivä, ja Jeesuksen uusi tuleminen on saman sukupolven juttuja.
 Viimeinen ” paratiisi ihanteen” kapitalismin loppu tuli Vapahtajamme syntymäpäivänä, 11.09? Sen jälkeen alkoi USA;n turman tie, ja velkaantui saman summan tähän päivään mennessä, mitä oli velkaantunut ennen tätä päivää 11.09.2001?

Jumala käyttää yleensä meille arvoituksellisia tahoja, sekä ihmisiä omiin suunnitelmiin, kuten tässä, Saatanan ruumiillistuma Islam teki tämän likaisen työn.

Juuri tunnilleen, samaan aikaan kun vapahtajamme syntyi, se oli erään aikakauden alku ja loppu.

Kapitalismi, ja USA eivät enää koskaan tästä nouse, pisteen päälle pani itse Jumala.

Toivo meillä on enää iankaikkisuus Kristuksessa.

Tässä ote Timesitä.

Syyskuun 11. päivänä kaikki oli jostain syytä toisin. 8.20 lentovalvontaviranomaiset havaitsivat, että Los Angelesiin matkalla ollut Boeing-matkustajakone oli kaapattu. Hetken kuluttua havaittiin, että myös toinen Kaliforniaan matkalla ollut Boeing käyttäytyi omituisesti. Yhtään hävittäjää ainakaan lähimmistä lentotukikohdista ei lähetetty koneita seuraamaan ja niiden annettiin kaikessa rauhassa törmätä World Trade Centeriin klo 8.45 ja klo 9.03. Törmäysten aikoihin havaittiin, että myös kolmas Boeing oli kaapattu ja se lensi kohti Washington D.C.tä. Vieläkään ei hälytetty hävittäjiä seuraamaan, vaikka niitä oli valmiina lähtöön vain 16 kilometrin päässä Pentagonista. Viranomaisten tiedon mukaan kone sai kenenkään häiritsemättä törmätä klo 9.40 Pentagoniin, yhteen USA:n parhaiten puolustetuista rakennuksista. Aikaa oli kulunut ensimmäisen kaappauksen havaitsemisesta tunti ja 20 minuuttia. Tässä ajassa monet USA:n hävittäjistä pystyvät lentämään Washington D.C:hen jokaisesta USA:n kolkasta Alaskaa ja Havaijia lukuun ottamatta.

Tämä maa, joka kunnioittaa Jumalaa kaikessa toiminnassaan on kuitenkin pois poikennut siitä, mikä on Jumalan tahto. Tässä tulos.

Otin mukaan netistä numerologiaa, mallin vuoksi mukaan.

- New York City sisältää 11 kirjainta
- Afghanistan sisältää 11 kirjainta
- Rasim Yuseb (terroristi joka uhkasi räjäyttää Twin Towerin vuonna 1993) nimessä on myös 11 kirjainta
- George W Bush = 11 kirjainta

Tämä kaikki voi olla vielä sattumaa, mutta nyt se muuttuu mielenkiintoiseksi:

- New York on 11. osavaltio
- Ensimmäinen lentokone joka osui Twin Toweriin oli lento numero 11
- Lennolla 11 oli 92 matkustajaa: 9+2=11
- Lennolla 77, joka törmäsi seuraavaksi Twin Toweriin oli mukana 65 matkustajaa: 6+5=11
- Tämä kaikki tapahtui 11 syyskuuta eli kuten paremmin tunnettu 9/11...
- Päivämäärä on myös vastaava hätänumeron kanssa USA:ssa: 911 eli 9+1+1=11

Onko tämä vieläkin sattumaa? Lue eteenpäin ja päätä itse.

- Uhrien lukumäärä kaapatuissa lentokoneissa oli yhteensä 254: 2+5+4=11
- 11 syyskuuta on 254. päivä kalenterissa: joten taas 2+5+4=11
- Pommiräjähdys Madridissa oli 3/11/2004 : 3+1+1+2+4=11
- Tämä taas tapahtui 911 päivää Twin Towerin jälkeen

Mutta nyt tulee vasta jotain todella outoa:

Seuraava säe tulee Koraanista, Islamien pyhästä kirjasta

"On kirjoitettu, että eräs arabialainen poika herättää pelätyn kotkan. Kotkan koston voivat kaikki Allahin maat tuntea samaan aikaan kun ihmiset riemuitsevat väärin syin, koska kotkan kosto tulee puhdistamaan Allahin maat ja rauha tulee seuraamaan."

Tämä säe on Koraanin numero 9.11.

Mitä tämä on sitten saanut aikaan 2008 vuoden lopulla? Sen että nyt USA painaa dollareita, vailla mitään vastuuta neljällä linjalla, eli enemmän kun historiassa koskaan. Tämä on vain sitä, että pannaan liikaa pelaajia, ja palkinnot ajetaan vain niille, joilla on numero selässä.

Tällä käytännössä kannetaan vain että vuotavaan tynnyriin, paikkaamatta sitä, jotta kansalaiset luulivat tynnyrin pysyvän täynnä, mutta kun dollari ei ole sidottu For Knoxin kultaan, se sekoittaa enemmän muiden maiden taloutta, sillä he ”vielä” noteeraavat asioitaan dollareissa.

Edessä on myös USA;n romahtaminen, siinä imussa menee Japani, ja muut uskolliset. Heille ei muistu mieleen sodan jälkeinen asia ja NL loppuaika, kun rahaa painettiin vastikkeettomasti, miten kävi? Aika huonosti.

Mutta on yksi asia, joka ei muutu, ja se on Jumalan Sana, Hän ei edes perustele, sen voi joko uskoa tai ei.


Jussi Pellikka

Ei kommentteja: