lauantai 11. lokakuuta 2008

perjantai 10. lokakuuta 2008

Tarjottu Kalevaan, vastattu Pauli Räsäelle.

Pauli Räsäsen antisemitismi.

Kommunismissa oli aina viimeinen ominen hirveyksien vähättelyn keino se, että kerrottiin toisen tekemistä, jopa asiaan kuulumattomista yhteyksistä suurempia juuttuja, mitä omat ovat, jotta ne jäisivät jotenkin asiakokonaisuuksien varjoon.

Räsäsellä jäi mainitsematta, että Hänen ihannoiva kommunistinen ideologia tuli kalliiksi, noin 80 miljoonaa tapettua ihmistä 70 vuodessa. Tekee keskivertona yli sata ihmistä tunnissa. Piti aika kiirettä vahvistaa ideologiaa.

Kuten aina ääriryhmissä, myös Räsäsen kommunismissa tulee ensimmäisenä esille viha omia lähtökohtia eli taustoja vastaan, juuri ne tapetaan ensimmäisenä ja näin kävi Leninille ja Stalinillekin. Molemmilla oli selkeä sidos suvussaan Jumalan omaisuuskansaa Israelia kohtaan. Heidän ”Vallankumoukseen” kuuluu se, että valtaan päästyään tapetaan , jotka olivat lähellä ja mahdollinen vaara tulla uhkaksi päällikölle, organisaatio perustui vain kuolemanpelkoon.

Lenin oli nimeltään Uljanov, äiti juutalainen, kotikieli jiddish, jota myös Lenin itse puhui. Hänen vaimo oli myös juutalainen Krupskaja. Isoisä oli Alexander Blank

Josif Stalin ( Dzukashvili ) oli myös juutalaista geeniä kantava. Nimi koostuu georgialaisista sanoista “shvili” = poika, ja “dugash” = juutalainen, siis “juutalaisen poika”. Stalinin juutalaissuku oli tullut kahta sukupolvea aiemmin Georgiaan Portugalin Lissabonista. Lissabonissa oli iso juutalaisyhteisö. Hänen propagandaministerinsä Ilja Ehrenburg oli juutalainen. Stalin käytti juutalaista Lazar Kaganovitsia ukrainalaisten sortamiseen ja tappamiseen. Stalinin vaimo oli Kaganovitsin sisar. Stalinilla oli kolme eri vaimoa, kaikki juutalaisia (Ekaterina Svanidze, Kadja Allelujeva, Rosa Kaganovits). Hän käytti nuorempana juutalaista nimeä “kochba”. Hänen kenraalinsa kertoi usein siitä, että Stalin vihaa juutalaisia oman taustansa vuoksi. Hän myös itse tappoi yhden juutalaisen vaimonsa omakätisesti?

Oman syntyperänsä ja taustojen vihaus teki sen, että Lenin ja Stalin tappoivat selvästi enemmän israelilaisia kun muu maailma yhteensä. Lähes puolta enemmän kun Hitler.

Käytettävissä on NKVD tuhoamis- taulukko, jolla puhdistutettiin tietä kommunismille. Porrastuksesta.
Kansallisuus..hei. 10, 34...lok.1, 36...maa. 1, 37...syys. 1, 38...hei. 1, 39...tam. 1, 40...hel. 26, 41
Venäläisiä.........31,25%.....30,00%.......31,53%.......56,67%.....56,67%......64,53%.......64,84%
Juutalaisia.........38,54%.....39,09%.......37,84%.......21,33%.......3,92%........3,49%.........5,49%
(Rudolf, G. Lectures on the Holocaust,)

Stalin käytti juuri pelossa olevia juutalaista heidän heimoveljiensä tappajiksi, joten Lähes 80 prosenttia Chekan rivimies-agenteista oli juutalaisia.

Stalinin tappamien Juutalaisten lukumäärästä yli 10,000,000 ja kun siihen lasketaan Suomensukuisten mielivaltainen tappaminen, noin 500,000 ihmistä, tuntuu mitättömältä sinun parjata sitä, jos Suomi puolustaa omiaan, sekä maataan. Sure enemmän ideologiasi tuhoja.

Vaatisin hieman rehellisyyttä lääkäris- mieheltä, sekä Sotiemme veteraanien kunnioitusta.

Jussi Pellikka
Kempele.